Ett förtydligande

Kontraiter!

Jag har på senare tid fått många oroliga förfrågningar om huruvida vi är anmälda till årets utomhussäsong. Mitt meddelande till alla er oroliga är att jag anmälde Kontra den 4 februari. Jag tror dessvärre att bytet av forum ledde till att informationen inte riktigt gick fram. Jag ber om ursäkt för detta och kommer vid nästa tillfälle vi ses att plikta ert sammanlagda antal sömnlösa nätter antingen i armhävningar eller armhålefjärtar, ni får välja.

/Ordf.08

En reaktion på ”Ett förtydligande”

  1. Bravo Bagge-Boy!
    Hur ser det ut med betalningen då och insamlingen av pengar då? Jag kanske tjatar, men jag är härdad efter min tid som kassör? Man kan aldrig börja för tidigt med detta.

    När får vi se vår ordf. på träningarna igen då?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *