Stabilt Kontra åkte ut i åttondelsfinalen

the-dugout_small.jpg

På bilden fr v: ternow, mister, palle, hagge, dribbeljohan, ghassan, kanonen, luca, face

Årets första riktiga utmaning för kontra var sportfixarnas cup på kärrtorps IP.

11 kontraiter uppbackade av försäsongslånet Dribbel-johan. var på plats kl 08.30 på kärrtorps konstgräs. De yttre förutsättningarna var inte de bästa, kallt och blåsigt och ett konstgräs som kunde liknas vid hårig asfalt.  Kontra hade lottats mot Team Suomi, Qall Telecom och FC Wiklunds.

Läs matchrapporter här 

 Värt att notera: * Ternow levererade bananer och kexchoklad till hela laget* Bagge spelade alla matcher och foten håller* Enhörna vinner hela cupen och I finalen slår kontras favoritlag team traci med 3-0. * Båda anfallare gör mål* Face har gått upp på mittfältet och är inblandad I båda målen* Mister slipar sitt defensiva spel I backlinjen* Ståhl har konserverat formen* Kaj har gay-tycke 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *