Storseger i första träningsmatchen

Kontras försäsong inleddes med träningsmatch mot Sturebys mixlag, förutsättningarna var allt annat är bra. Minusgrader rådde, underlaget kan man nog beteckna som grusblandad is och belysningen var de vanliga 40-wattslamporna. Kontra, för dagen i blåa västar tog kommandot direkt och inom några minuter ledde man rättvist med 2-0. Utan att briljera på något sätt forsatte Kontra att styra matchen och målen kom med jämna mellanrum. Efterhand slog Kontra ner på tempot och släppte in Stureby i matchen. Under denna period lyckades de genom ett skott som tog på en försvarare göra sitt tröstmål.  Efter målet ryckte Kontra upp sig igen och stänkte in några baljor till. Noterbart var att förutom de 10 målen så hade Kontra 4 bollar i virket.

Det ser helt klart bra ut inför säsongen även om detta kanske inte var en riktigt värdemätere. Nästa träningsmatch får vi hoppas på både lite bättre väder och lite bättre motstånd.