Bagge är redo för Comeback

bagge.jpg

För ett år sedan var det dags för debut för den lovande göteborgaren och vilken debut det blev. Två fantastiska mål och en skadad fot. Målen tog Kontra till seger och foten tog Bagge till sjuksängen, men nu är han tillbaka! Efter chockterapi och nya perspektiv på livet är det äntligen dags för comeback nästan på dagen ett år efter debuten.

Hur känns det att vara tillbaka efter så lång tid?– Det känns riktigt härligt! Förra året var hemskt. Skadan i sig var ju skit menjobbigast var det när fansen började sjunga om att jag var gjord av socker. Det vartungt. Men nu tar jag nya tag och det känns fantastiskt. Jag flyttade ju tillStockholm för att spela fotboll inte för att ställa ut koner.

Vad tänkte du när du fick veta att din comeback skulle bli i det hetaderbyt mot Happy fellows?– Jag tänkte att större än så här blir det inte. Ett derby handlar om mer än trepoäng och för mig handlar det dessutom om revansch efter förra årets skitsäsong. Attfå gå ut på mattan och känna derbystämningen… Jag får ståfräs, förlåt ståpäls,bara av tanken.

Du har sett otroligt stark ut under försäsongen, hur har du tränat underdet senaste året?– Jag följer mycket gamla österländska läror om att kropp och själ ska vara iharmoni. Och så har jag kört lågintensiv träning. Jag kniper till exempel ihopskinkorna nästan hela tiden. Jag gör det just nu.

På träningsmatcherna i vår har du spelat centralt på mitten, hur kommerdet sig och hur trivs du med det?– Coach kallade mig till sig under försäsongen och sad han tyckte att det var dagsför mig att pröva den positionen. Det känns som en naturlig utveckling. Jag vet attjag kan sätta bollen på en yta och allt har funkat bra hittills. Men det är mycketansvar.

Vad har du för tankar inför derbyt?– Om du menar Kontras spel så tycker jag att det ser lovande ut. Enpinne i premiären är helt ok. Laget ser starkt ut, även om vi förlorade Jon tillbundesliga och Freddie till Karlstad. Hagges skada är tung för laget. Han är enviktig spelare. Men om vi kan hålla kylan och spela vårt spel så kommer det att blien härlig match.

Hur går det i matchen?– Jadu… Ståhl är förbannad sen förra matchen, Ghassan är hetare än en grilladtomat och Kanonen har lovat mål i år. Sen kan du lista ut vad jag tror.

Alla i Kontra är mycket nöjda över att se Bagge tillbaka i laget. Nu gäller det bara att foten håller för 40 min och att han kan leverera lika bra på planen som han gör i styrelserummet, för då kommer Kontra att bli svårslagna i år. Kontras fältherra är redo att sätta blå/vit nyans på Kontras annars så röda ränder.

3 reaktioner på ”Bagge är redo för Comeback”

 1. His armband proved he was a red and white, Bagge, Bagge,
  born to run it said, Bagge, Bagge,
  We bought the lad from Gothenburg
  He gets the ball, he scores again,
  Anders Bagge, kontras number fourteen!
  Na-na, na-na, na-na, na-na, na-naaa, na-naaa
  Na-na, na-na, na-na, na-na, na-naaa, na-naaa

 2. Härlig läsning för alla true red and whites!

  He came from sunny götet
  to make us great again
  Anders Bagge!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *