På andra sidan.

logga.jpeg

Kontrasthlm.se tog ett snack med Happy Fellows jonas Fläckerud inför derbyt på onsdag:

Ni vann premiären mot ssss, hur skulle du beskriva er insats?

Neeeej, vi har fått till ett bra grundspel med utrymme för individuella prestationer ,så hela maskinen har spleglädje och vill visa vad vi går för. Truppen är väldigt bred i år så det gäller att gå för 100% varje byte, det märks i våra resultat. Även har vi många rutinerade lirare som agerar stöttepelare inför derbyn så vi spelade vårt spel och det brukar generera 3p.

i träningsmatchen mot kontra såg HF lite rostiga ut. hur ser du på den matchen?

Jag vill inte kallade det ”rostiga” men till skillnad från Kontra så använde vi denna match för att hitta positioner och testa olika spelsystem. Vi fokuserade inte närmare på resultatet eftersom det var en träningsmatch och vår målvakt var på målvaktsläger, men vissa I motståndarlaget tog det hela som champions league-final, det är inte vår stil… Vi väntar tills det gäller något…

Hur ser Happy Fellows  målsättning ut i år?

Efersom det endast blev 5divisioners uppflyttning inför årets säsong så siktar vi på pallen och att få våra derby-konkurrenter bakom oss. Vi kommer vinna många ”måste”-matcher pga av en bred och uthållig trupp.

inomhus möttes kontra och Happy Fellows två gånger. en vinst var. vad är din kommentar?

Neeeeej, det är inte samma Ingesson-spel som vi kan anamma, därför ser vi inomhussäsongen som ett sätt att hålla igång och testa nyförvärv och juniorspelare…

vad hoppas du på inför mötet mot kontra på onsdag?

Att domaren är pigg, fint väder, att både Bajen & H.F får 3p samt att båda klackarna kan hålla sig från att kasta in saker vid kortsidorna, det drabbar bara klubbarna…

3 reaktioner på ”På andra sidan.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *