Kontra krossade Happy Fellows

Genrepet inför premiären är avklarad, för motståndet stod Happy Fellows. Kontra hade efter några sena återbud fått ihop en 7a utan avbytare. pelle drog på sig målvaktshanskarna och kontra trampade igång, och som de gjorde det, med hugo som dirigent på mitten skapade kontra chans efter chans och snart rullade bollarna in. kontra dominerade totalt och efter 10 minuter byter hagge av pelle i målet och bara 3 minuter senare så lyckas HF med en offensiv räd, hagge kommer ut bra men i motlägget med HF spelaren slår han upp sin gamla fotskada. HF spelar vidare medan Hagge linkar av. och när Hagge sitter vi sidan av målet så trycker HF in bollen i mål. mycket sportsligt….

detta var det sista som hände i första halvlek.

i andra halvlek fick kontra låna en spelare, matchbilden förändrades inte mycket, Kontra trycker på och målen rullar in. HF skaper inte mycket och när de lyckades komma in på kontras planhalva så tog Kaj, Hugo eller Palle hand om dem.

Vi bestämde oss för att köra en tredje 20 minutare, denna gång fick HF igång sitt spel bättre. Om detta var för att Kontra la av att lira eller om HF taggade till är svårt att säga men de var i alla fall mycket jämnare i sista 20 minutaren.  Den tre perioder långa matchen slutade ca 12-3 till kontra.

Ghassans sammanfattning:

Kontra såg mycket bra och pigga ut. Bollen spelades på backen och både mittfällt och anfall kom till många avslut. Det ska bli mycket intressant att se premiären på onsdag. Dagens trista var att hagge slog upp sin skada och det krävs nog ett mirakel om han ska kunna spela på onsdag.

En reaktion på ”Kontra krossade Happy Fellows”