Dåligt resultat, bra prestation

Det var en fin kväll på skarpnäck IP.  Kontra fick ett sent återbud från måltjuven pop men bara minuter senare kom det glada besked, Ternow som efter en tids frånvaro var redo att dra på sig den rödvita tröjan igen. i matchinledningen tryckte paddan på ganska bra men en storspelande ståhl hade spikat igen , bland annat klistrade han ett pressat skott vid högra stolpen. kontra skapar några halvchanser men lyckades aldrig riktigt få någon press på paddans planhalva. 

första halvlek slutade 0-0, men kontra hade en bra känsla efter de första 20 minuterna.

I andra trummade paddan på och spelar stundtals riktigt bra men kontra viker inte ner sig, alla ger allt och paddanspelarna blir mer och mer frustrerade och börjar göra det svårt för sig. men så kommer det, 0-1 efter en hörna. bollen kommer in i straffområdet och lyckas skarvas i i bortre hörnet , ett skit mål, det känns segt att släppa in ett sånt när kontra har fredat sig mot så många ”riktiga” lägen.  Efter målet visar de rödvita stor moral och viker inte ner sig och mot slutet skapar kontra några vassa chanser och både Ghassan och Bagge bränner var sitt gyllene läge att ta med en poäng till kontra men idag saknades skärpan och årets andra torsk är ett faktum.

 

Trots resultatet så kan kontra ta med sig mycket från matchen, det positiva snacket, den sköna ”vändningen” sista 10:e och att vi vill lira trots att vi möter bättre motstånd. om två veckor spelar vi mot bengt, detta är sista matchen innan träningslägret och då räknar kontrasthlm.se med tre friska poäng!

3 reaktioner på ”Dåligt resultat, bra prestation”

  1. Vi kan absolut vara nöjda. Jävligt duktiga killar. Det kändes som att de var i 2 mot 1 läge varje gång man gick på en spelare. Idag har nacken en elegant, snudd på ridderlig vinkel på c:a 30 grader efter att jag missade bollen och hamnade mitt emellan vår stora, starka Kaj och deras bamsing.
    Tjongkonkadonk as we say over there.

  2. låter som ni kämpat bra, synd på poängen men det tar vi igen!
    med kontra mot guldet!

  3. Jag tycker vi gör en magnifik andra halvlek. Det är bara att jobba vidare på det snabba och rörliga spel vi presterade då!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *