Mister talar ut!

Efter fyra matcher med varierat spel, är det dags för en analys av Kontras spel och prestation så här långt. Därför har Personligt satt sig ner med Mister för att reda ut lite frågor som vi alla vill ha svar på, men också för att får Misters syn på det som varit och det som komma skall.

Goddag Mister, hur ser du på de matcher ni spelat hittills?

Jag måste säga att det jag är otroligt stolt över det här laget. Vi har kommit en bra bit på vägen till vårt mål att nå toppen. Vi gjorde en riktigt dålig match mot Samba, men annars är har vi spelat bra och levererat. Vi har utvecklats och ligger långt fram i det taktiska trots att vi inte haft vårt magiska läger ännu. Jag tycker vi har skapat fler klara målchanser i år än tidigare och vi har ett lugnare spel och försöker verkligen spela. Jag tycker även att spelarna i det här laget har visat stolthet att få spela i Kontratröjan. Det finns ett go i det här laget som vi inte haft innan.

Nya spelare och nya positioner för gamla spelare, hur ser du på truppen?

– Glädjen att spela är det viktigaste i att utvecklas, därför är det viktigt att spelare får spela där de vill. Jag tycker vi har en fantastisk trupp. Tycker att Luca och Mike har kommit bra in i laget och har givit Kontra två spelartyper som vi tidigare saknade. Luca är ju ung och det kan märkas i bland, men det finns otrolig potential i grabben och han visar hjärta, jag förstår att fansen gillar honom.

Hur ser du på att nå målet ”topp två”?

Jag vill helst fokusera på spelet, om vi spelar bra blir jag nöjd. Spelar vi bra vinner vi också så det hör väl ihop. Som ansvarig för det sportsliga inser jag också att styrelsens mål ska nås, om vi inte skulle göra detta får vi se om jag är den mest lämpade för att leda laget. Den inställningen måste man ha på den här nivån.

Det har ropats på nyförvärv, framförallt backar!

Ja, men jag kan med ganska stor säkerhet säga att det inte kommer komma in några nya spelare. Men visst vi skulle behöva en back till eller två, men det kommer ordna sig efter lägret. Jag tror folk kommer lyfta på ögonbrynen och bli förvånade över hur truppen kommer utvecklas efter lägret och var spelare kommer att spela.

Oj, nu blev det spännande, berätta mer!

– Nej mer än så vill jag inte säga, kom ner imorgon och kolla matchen mot Paddan så kanske du får se något åt vart det är på väg!

Ja, hur går det imorgon?

– Det är en svår match det ska vi komma ihåg, men det är dags för Kontra att visa hur bra vi faktiskt kan spela. Spelarna verkar ha hittat formen och jag tror på en välspelad match. Det brukar inte bli så mycket mål, men om vi bara kan vara lite mer effektiva så kommer vi att göra ett par baljor.

4 reaktioner på ”Mister talar ut!”

  1. Men vilken demonskribent döljer sig egentligen bakom signaturen personligt? Mystiken tätnar.

  2. Vadå mystik? Det krävs inte direkt en professor i journalistik för att känna igen Fredrik Virtanens texter.

  3. Som ordförande för pressklubben bjuder jag härmed in personligt som hedersgäst på nästa sammanträde.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *