Mental kollaps

Kontra STHLM – Samba CF

0-1 jesus

0-2 Jesus

0-3 jesus

0-4 Gud

 

Matchen mot Samba blev en tråkig upplevelse för kontra. Allt började med ett totalt kaos i tunnelbanan vilket gjorde att flera spelare fick leta taxibilar i stället för att värma upp. när matchen drog igång kunde Samba bara mönstra 6 spelare. kontra hade 3 avbytare. Direkt märks de att något saknas i kontra, i stället för att ta det lugnt och spela runt bollen så stressas det. Svåra passar blandas med krångliga dribblingsövningar, frustrationen sprider sig och bänken börjar skrika ut order hit och dit vilket gör att spelet blir ännu mer krampaktigt. Samba lyckas med tur och skicklighet trycka in 4 mål och även om kontra skapar några chanser känns det det aldrig nära. 

 

Slutsatsen man kan dra av den här matchen är att gud hatar kontra.

En reaktion på ”Mental kollaps”

  1. tråkig läsning. Gud hatar kontra, kontra behöver inte gud, kontra klarar sig bra utan gud. Nästa vecka, då jävlar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *