Tre sköna poäng

Efter förra veckans fiasko hade mister stuvat om i laget ordentligt. Pop var tillbaka på topp. Face och Pelle tog klivet upp på mittfältet, Olle och Scherman ner på backen. Underdogz är ett ungt lag som totalt saknar respekt för gubbarna i Kontra. Efter en trevande inledning får Kontra bra tryck mot Underdogz och skapar flera fasta situationer. Hugo slår en boll som går genom hela straffområdet och där står måltjuven Pop och trycker in 1-0. Matchen fortsätter i ett ganska högt tempo och det böljar fram och tillbaka. Inte mycket spel på mittplan, varken från Kontra eller Underdogz. Det blir inga fler mål i första. Noterbart är att Ståhl gör en fantomräddning på ett mycket välplacerat skott.

I andra halvlek trampar båda lagen på och skapar chanser men nästa mål görs av en rödvit. I en tilltrasslad situation petar Pelle kallt i tvåan. Punkterar matchen gör Pop med 8 minuter kvar, ett inlägg möts med en bredsida upp på snoken och in i mål! avslutningen blir lite gnällig och Underdogz kan kontra in ett tröstmål i sista minuten.

Mister visade fingertoppskänsla när han satte upp gamle målkungen Pop på topp. Hoppas att han har fler ess i ärmen till nästa match mot serieledarna Paddan.