Ett uttalande från klubbledningen

Kontraiter! Supportrar!

Det är min uppgift som ordförande i Kontra Sthlm att bekräfta den tråkiga nyheten att Mister inte längre är tränare för Kontra. Det var länge styrelsens förhoppning att beslutet var en impulshandling men det står allt mer klart att det var genomtänkt och moget. Det finns ingen mening med att gräva i detaljerna kring avhoppet, klubben har ingen anledning att ifrågasätta Misters bevekelsegrunder. Vi kan bara med glädje konstatera att han finns kvar i truppen som spelare.

Nu blickar vi framåt! Styrelsen har glädjande nog redan fått erbjudanden från entusiastiska aspiranter på att efterträda Mister. Styrelsen välkomnar härmed erbjudanden och nomineringar, om de är seriöst menade. Jag kommer att öppna en tråd för detta på forumet. Styrelsens målsättning är att ha fyllt tomrummet efter Mister innan augusti månads utgång. Nomineringar och erbjudanden mottages därför tacksamt innan den 15 augusti på forumet eller genom mail till Ordf.

Jag vill slutligen i kraft av mitt ämbete å klubbens vägnar tacka Mister för ett fantastiskt arbete. Mister har format ett lag kring en begriplig spelidé utan att kompromissa med flexibilitet eller glädje på planen, vid sidlinjen eller i omklädningsrummet. För det kommer hans namn alltid att sjungas av Kontras fans och hans bild att hänga högt på väggen i kansliet. Slutligen minns vi med glädje matchen mot Traci förra året där Mister i en trans av spelförståelse och entusiasm, efter ett fantastiskt träningsläger ledde Kontra till den kanske mest betydelsefulla segern i klubbens historia.

Ordf.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *