EXTRA! EXTRA! EXTRA!

Mister avgår som tränare!

Vårens svaga resultat och hårt tryck från Kontras fans kan vara några av anledningarna varför Mister nu avgår som tränare för Kontra STHLM. Klubben vill inte uttala sig exakt vad det är som ligger bakom och Mister sagt upp sig eller fått sparken.

Vi är överens om att Mister inte längre har ansvaret för Kontra, säger Ordf Bagge.

Spekulationer och rykten om att Ultras satt hård press både på Mister och klubben och att de krävt handling. Då klubben inte har resurser att värva nya spelare, kan detta vara sättet klubben nu tvingats agera på.

– Vad som ligger bakom beslutet att avgå är något mellan mig och klubben, säger en irriterad Mister när kontraSTHLM.se får tag på honom. Jag har inget mer att säga än att jag och klubben är överens om att detta är det bästa för klubben just nu.

Vem som tar över rollen som coach för laget nu är inte klart, men det finns tid att hitta en ersättare då laget har ledigt fram till säsongsstarten.

– Vi har ett par alternativ som vi tittar på, mer vill jag inte säga. Vi kommer att presentera ny tränare så fort allt är klart, säger Ordf Bagge.

6 reaktioner på ”EXTRA! EXTRA! EXTRA!”

 1. myteri! myteri! om mister tvingas lämna, lämnar även pop! myteri! vi står bakom mister. i vått och torrt. shinawatra kan ta sina pengar och dra någon annanstans. without mister, we’re nothing.

 2. Äntligen!
  Vi kräver att vi KONTRA ska vinna och vinna snyggt! Det har vi inte gjort i år och därför ville vi se att klubben agerar. Att Mister avgår är bra det behövs nya idéer!

  Vi har bjudit på Tifo i världklass nu krävervi spel i toppklass annars…….

  AVGÅ ALLA!

  DET ÄR VI SOM ÄR KONTRA STHLM!!!!

  /Ultras

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *