Äntligen Kontra!

dsc00589

Kontra STHLM- MiljöBoVarna 2-1
1-o Taylor (Nyman)
1-1 Okänd
2-1 Scherman (Luca)

Det var ett pressat Kontra Sthlm som ställde upp i Vårberg under måndagskvällen. Senaste veckan har det blåst ordenligt runt klubben då man på de tre inledande omgångarna inte lyckats ta ett enda poäng. I motgång prövas vännerna och tusentals fans var på plats för att sjunga fram de rödvita krigarna. Laget hade innan matchen slutit sig samman och bestämt sig för att 3 poäng skulle bärgas till varje pris, nu lämnar vi botten!
Domaren blåser igång matchen och i inledningen böljar det lite fram och tillbaka, Kontra tar tag i taktpinnen en bit in i första halvlek då Nyman (the artist formerly known as Pop) får en boll från mittfältet som han möter och stiligt skarvar vidare till Matz Taylor. Matz sätter fart mot mål och rullar snyggt bollen förbi motståndarnas Keeper, 1-0. Resterande del av första halvlek känns ganska kontrollerad, rödvitt har en helt annan diciplin i defensiven än i tidigare matcher. Miljöbovarna har dock några inte helt ofarliga chanser, men det har Kontra också och 1-0 känns rättvist i halvtid.
De första minuterna av andra får vi igång ett hyggligt spel, men det dröjer inte länge förrän MiljöBoVarna lyckas utnyttja en kommunikationsmiss i Kontras defensiv och sätter kvitteringen. I det här läget har Kontra tidigare uppträtt nervöst, men denna dag fanns ett lugn och en tro på vårt spel, vi fortsätter att trumma på. Efter ett kortare avbrott då Ståhl får en smäll på snoken  i en duell sätter vi igång igen. Scherman får bollen av Luca på mittplan, Nyman och Face drar isär backlinjen och den lille bolltrollaren kan lugnt avancera fram till straffområdeslinjen och behärskat placera in 2-1 i bortre hörnet. Sista perioden blir som vanligt lite nervös och det är så när att MiljöBoVarna lyckas kvittera i matchens sista minut, men Kontra håller undan hela vägen och säsongens första 3 poäng är ett faktum. Starkt jobbat Kontra STHLM!

5 reaktioner på ”Äntligen Kontra!”

  1. så jävla fint! alla gjorde riktigt bra ifrån sig idag. i ordförandens ögon sitter coach ståhl säkert åtminstone en match till.

  2. domarn fällde nog årets bästa kommentar efter jag bitit ternow i pannan o fick spotta blod. Jag fråga om jag fick spela vidare fast jag blödde i munnen, domarn svarar:
    -du får väl hålla käften…
    så jävla sköna 3 poäng! kontraaaaaaaa

  3. Jag kan bara instämma i hyllningskören. Gott!
    Jag ska se till att vara borta fler matcher – det verkar göra susen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *