Inför MiljöBoVarna med Coach Ståhl

1. Goddagens Coach! 3 förluster på de 3 inledande omgångarna. Hur ser du på det?

Det är klart att det är djäkligt tufft, jag skulle ljuga om jag sa något annat. Men samtidigt vill jag säga att det fanns saker inför och under matchen som gör att jag ändå känner att det finns en extremt stark beslutsamhet inom den gruppen att vi skall vända detta. Vi har fått se ljusglimtar och stundtals briljant spel av våra krigare, men blandat med alltför många individuella och kollektiva misstag som tyvärr har skickat oss längst ner i tabellen. Vi har ju erkänt svårt för ”sämre” lag och matcher där vi måste föra spelet, vi blir snabbt övermodiga och otåliga, ett typexempel på det är matchen mot Acikuyuspor. I matchen mot Tojja Marcelo så visar vi att vi vill mer, och krigar stundtals till oss ett eget spel. Man kunde skymta ett rödvitt hjärta i flera av spelarna, och vi i ledargruppen måste hitta ett bra sätt att få fram det oftare. Just den mentala biten är otroligt viktig och nåt som vi måste träna på, att gå in i varje match med

Känner du att du har styrelsen och supportrarnas förtroende?

Framför allt tror jag också, och det pratade vi om även före matchen, att hur det än slutar skall varje enskild spelare kunna lämna planen med huvudet högt, att man har gjort allt som står i ens makt för att påverka resultatet i positiv riktning. Det var också därför vi var noga med att spelarna skulle tacka supportrarna efter matchen. Spelarna skulle kunna göra det med huvudet högt och jag kan inte nog framhålla supportrarnas enorma stöd under matchens gång. Hur styrelsen ser på situationen vet jag inte i dagsläget, men jag utgår från att jag har deras fulla förtroende fram tills det att jag får sparken, nästa fråga din jävla murvel…

Hur ska Kontra kunna vända den här trenden

Vi måste gå in och kämpa hårdare, kommunicera mer på plan, våga rulla boll med enkla, tråkiga pass, hitta våra positioner, hitta tillbaks till glädjen i fotbollen samt skicka halva laget till gymmet…

Måndagens moståndare heter MiljöBoVarna, vad vet du om dom?

jag fokuserar på Kontra. jag vet bara att våra fans kräver en seger snart, annars kommer det brinnande scootrar fallande från läktarna

Till sist, hur går det i matchen?

2-0 till Kontra.  Pope, Luca eller Andersson får kyssa klubbmärket framför fansen. startsjuan är fortfarande oklar på mittfältet, men jag räknar kallt med en stark insats, ev är dribbel klar med sin latte-rehab och kan lira lite boll snart. Kaj får det svettigt i backlinjen utan sin elaka tvilling men reder ut det med patenterade brytningar och positionsspel.

Tack för pratstunden!

Tack själv!

2 reaktioner på ”Inför MiljöBoVarna med Coach Ståhl”

  1. Eftersom Bajen och Kontra verkar leva i symbios den här säsongen så räknar jag kallt med att även vi vänder trenden denna omgång. Forza Kontra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *