Kontra klappar ihop

Kontra STHLM – Acikuyuspor
0-1 ?
0-2 ?

Det var ett skadeskjutet Kontra som samlades i Vårberg för först matchen efter träninglägret. På listan över åkommor fanns bl.a. sprickor i revben, sargade fotleder och trasiga hälar. För att inte tala om allmänt trötta ben och säkert lite högmod efter helgens framgångar. Detta till trots visade Kontra bitvis upp imponerande prestationer som ofta tog lagets offensiva spelare djupt in i fiendeland men vi lyckades aldrig komma till några särskilt farliga avslut. Å andra sidan gör vi ett ganska bra jobb i att mota bort deras offensiv så det blir aldrig så värst farligt här heller. Första halvlek slutar oavgjord

I andra halvlek gjorde helgens träningsläger sig verkligen påmint. Vi orkade helt enkelt inte prestera eller spela som ett lag. Och det är nu Acikuyuspor gör det de gör bäst; utnyttja motspelarnas misstag. Vid ett anfall på högerkanten förnedrades Kaj av en tunnel som letade sig fram till en friställd anfallare som lätt kunde rulla in bollen bakom Ståhl. 1-0. Sporrade av sitt övertag flyttade Acikuyuspor upp sina positioner medan Kontra alltmer stapplade fram på plan. En djupledspassning hämtades upp av en Acikuyusporspelare på kortlinjen, strax vänster om Ståhls bur. Ett midjehögt skott snett inåt bakåt tog i bröstkorgen (eller var det mellangärdet?) på anfallarens radarpartner och ett av de löjligaste mål Kontra släppt in i år var ett faktum. 2-0, vilket också blev slutresultatet.

Efter en bra helg får Kontra lära sig en bitter läxa; återhämtning är 50% av träningen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *