Kontra vinner på ett tråkigt sätt

Kontra – Tojja Marcelo
5-0 (WO)

tom-plan

Det var ett revanschsuget Kontra som begav sig mot Vårbergs IP. Idag skulle vi få upprättelse både efter förra mötet mot Tojja Marcelo och efter förra veckans match. Men väl framme vid gruset kunde vi snopet konstatera att planen stod gapande tom. Snart anslöt domaren som inte visste mycket mer om var motståndet höll hus. Matchen innan vår, den mellan Bengt och Aspside, hade tydligen också ställts in då inget av lagen (sic) hade dykt upp. Frustrationen i laget började bli märkbar medan ordföranden i sitt stilla sinne kände oro. Kunde mejlet från Korpen häromdagen röra en schemaförändring?*

Det var inte bara spelarna som var förtretade. De supportrar som slutit upp (vissa ända från Göteborg) blev fly förbannade och lämnade Vårberg i vredesmod. Kontraspelarna fann inget annat råd än att spela en inbördes match. ”Har man tagit sig ut till Vårberg för att spela fotboll ska man fanimej spela lite fotboll” summerade Andersson, som ikväll skulle ha gjort nydebut efter sitt privata träningsläger hos Olle i Kambodja, läget.

Att spela lite inbördes kändes dock som en fjärt efter en brakskit så ganska snart avbröts liret och Kontra lämnade Vårbergs IP, återigen blåsta på konfekten.

*Efter att ha kollat mejlet kan jag med lättnad meddela att så var inte fallet.

4 reaktioner på ”Kontra vinner på ett tråkigt sätt”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *