ska det vara så jävla svårt…

…att spöa Bengt?

Kontra STHLM – Bengt 0-1

kontra - bengt 090928

Det var ett taggat kontra i fin form, inte en förlust sedan 24 augusti, som ställde upp på Vårbergs nykrattade grus denna afton (Reds. Anm; den nyss nämnda förlusten skyller vi förövrigt på tunga ben och huvuden efter en helg med öl och fotboll i Värmlandsskogarna, så den räknas knappt). Hursomhelst. Vem som helst kan se att grabbarna är på tå och i och med tillträdet av Joel som mental coach känns det som att vi kan flytta berg. Alla rödvita fans vet att drabbningarna med Bengt allt som oftast är ångestfyllda prestigemöten, där Kontra dessvärre vankat hem med svansen mellan benen för det mesta. 1 pinne har det blivit på 4 möten. Idag skulle trenden vändas.

Så vad händer? Jo, Bengt har läst på sina motståndare och pressar högt som vanligt. Hur reagerar Kontra på detta? Jo, Kontra blir stressade som vanligt och tjongar en hel del. När vi får bollen under kontroll på mittfältet finns endast 3 ryggar som kutar för kung och fosterland, i djupled bort från bollhållare, som spelbara alternativ. Kontras anfall blir därigenom väldigt korta och Bengt har bollinnehavet och fortsätter att trycka på. Dock blir deras enda belöning under första halvlek ca 27 hörnor och några frisparkar (tror jag).

Vi snackar igenom situationen ordentligt i halvlek och lovar varandra att ändra på ett och annat resten av matchen. Det funkar en liten stund. Sen gör Bengtjävlarna 0-1. Fullständigt rättvist, men lik förbannat ett jävla skitmål.
Rödvitt kör på, försöker att uppbåda lite passningsspel och positiv energi, men det vill sig inte riktigt denna dag. Domaren blåser av och än en gång får de Rödvita fansen med dyster min ta den långa tunnelbaneresan hem. Jag hoppas verkligen att vi får revanch nästa säsong.

Vid pressläggning hade inga rapporter om sammandrabbningar mellan kategori C supportrar inkommit.

2 reaktioner på ”ska det vara så jävla svårt…”

  1. Jävla bengt! alltid ska de vinna. tyvärr knasade hotellets internet så det blir ingen PPV för mig, men jag ser fram mot att kolla hela matchen i efterhand.
    På måndag tar ni norra B!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *