Ordf. summerar säsongen

Kontraiter!
Nu när vi inte direkt kan påverka tabellen något mer får vi väl se säsongen som avslutad för Kontras del. Jag vill passa på att tacka för i år. Det har varit mycket som har varit bra i år, t.ex. publikstödet, att det blev ett träningsläger trots allt och den mentala coachningen. Alla spelare är väl vid det här laget nere med sitt happy place?

Efter matchen i måndags så undrades det en del om hur poängligan såg ut. Jag har kapat det projektet och sammanställt statistiken utifrån matchrapporterna. Vinnare av skytteligan kommer att presenteras på Kontragalan.

Speaking of Kontragalan. Vår nöjespappa Peter har inlett planeringen för den årliga balunsen och utlovar lustifikationer av sällan skådat slag och extravaganta inslag som anstår ett femårsjubileum. Exakt hur upplägget blir kan jag inte avslöja i nuläget (främst eftersom jag själv inte har en aning). Men om vi ska gå på hur det varit tidigare år så borde det bli en fest utan motstycke.

På tisdag inleder vi inomhussäsongen. Inomhussäsongen är, som ni alla vet, till för att hålla igång fotbollsfötterna och ge det hårda golvet i Brommahallarna en chans att gå hårt åt våra knäleder. Anmäl er på tråden som borde komma upp när som helst och kom i tid.

Avslutningsvis vill jag åter tacka alla som hjälpt till och gjort denna säsong till ännu en trevlig angelägenhet. Ingen nämnd, ingen glömd.

good-times

2 reaktioner på ”Ordf. summerar säsongen”

  1. Instämmer. Tack för en fin säsong, boys.

    Passar också på att lägga in ett veto mot att ha galan 20 el. 21/11. Bara så ni vet. Snälla?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *