Dribbel (Ternow) 0-1
Face (Dribbel) 0-2
Palle (Hugo) 0-3
Dribbel 0-4

Fint väder, fullt lag och fluorescerande kläder präglade dagens match. Motståndet stod Hank’s heaven för. Matchen inleddes lite trevande för Kontras spelare. Av någon outgrundlig anledning visade vi alltför stor respekt för motståndarna och lät dom styra mycket av spelet. Följden blev till stor del spel på vår planhalva och att vi mestadels satsade på kontringsmöjligheter. Sakta men säkert började dock kontraiterna ta över spelet och låta bollen rulla. Och det gav utdelning. Ett allt starkare tryck började byggas upp och i slutet av halvleken hade spelet förflyttats över till motståndarnas planhalva. Och så i slutet av halvleken gav Ternow bollen till Dribbel-Johan. Från en vinkel som inte borde tillåta mycket mer än en passning snett-inåt-bakåt valde Dribbel alternativet som ingen väntade sig och dundrade in matchens första mål.

Den andra halvleken tillhörde tveklöst Kontra. Samspelet flöt på bättre och det låg bakom både tvåan och trean. 2-0 stod Face för, assisterad av Dribbel och sin egen hand. Domaren övervägde länge om han skulle släppa detta faktum och efter en tête-a-tête med en diplomatisk Face godkändes situationen. Något senare dunkade Palle in trean, assisterad av ex-coach Hugo. Och sen gick det snabbt. Vid avspark trängde Dribbel djupt in i fiendeland och slet åt sig bollen. När Hank’s målvakt kom stormande var Dribbel kylan själv, chippade in bollen i kassen och gjorde därmed ett av Kontras snyggaste mål någonsin. Efter det gav Hank’s heaven upp totalt och utropade Kontra som segrare.