Kröss

Kontra sthlm – Ribba    0 – 0
Korpenstämningen var total, sen kvällsmatch och höstmörkret hade lagt sig som en blöta filt över Farsta IP. Kontra mönstrade nio rödvita, dvs endast två avbytare. För motståndet stod Ribba, ett lag som coach hade bra koll på sen tidigare möten. Innan matchen drog Peter ”Jesper” Andersson upp riktlinjerna, det va det vanliga RSSett (Rörelse, snack och skott). I startsjuan satsade Andersson på combackande Hagge Hartass på ena kanten, sig själv på andra (Jesper…), Luca i mitten och Pony på topp. Backlinjen bestod av Face och Kanonen, och i mål, numera 30åriga Ståhl. Mer rutinerad än någonsin. På bänken Gazza och nr 0. Innan matchen drar domaren lite ståupp, ingen fattar riktigt poängen men det verkar som han vill veta om vi kan reglerna. Det kan vi. Matchen är som vanligt lite trevande i början. Men Kontra håller sig till sin game plan, rullar boll längst backen, och snackar bra. De rödvita kommer även till en del bra avslut, bla annat har Luca ett riktigt bra skott som målvakten inte vågar hålla, tyvärr är ingen kontrait med på returen. Det är lite skott utifrån och några sista passar som inte hittar till rätt adress men i en tilltrasslad situation i kontras straffområde blir en Ribbaspelare fri och drar bollen i ribban från 2 meter. Där har kontra tur att ribba är så ribbkåta.
I andra halvlek började de rödvita tröttna en smula, rörelsen blev sämre och även snacket. Men vi höll fortfarande uppe spelet helt ok. Ribba hade duktiga spelare men kontras centrerade försvar neutraliserade deras attacker. Kontar var inte helt ofarliga, vid flera tillfällen ställde de rödvita om snabbt. Hagge hade ett en mot en läge som tyvärr rann ut i gruset, Anderson, Luca och Webben hade skott utifrån, Pony skapade några halvchanser och Gazza kunde inte hålla sig när Face slog ett perfekt inlägg och drog till på volley, tyvärr rakt på målvakten. Tiden tickade iväg och domaren blåste av matchen. 0-0 var ett rättvist resultat i en kul match.

// #4

4 reaktioner på ”Kröss”

 1. tabellen:

  örat Utd 14 9 1 4 29 – 28 28
  ———————————————————————-
  LV Utd 13 7 3 3 29 – 21 24
  Skogås Utd 13 7 2 4 34 – 20 23
  FC Ribba 14 6 5 3 30 – 22 23
  Hank´s Heaven 14 7 2 5 29 – 26 23
  Kontra Sthlm 13 5 3 5 10 – 15 18
  FC Black Jack 13 4 4 5 15 – 16 16
  ———————————————————————-
  Loffes Lärjungar 13 2 3 8 21 – 32 9
  Repefiskens Vänner 13 0 3 10 12 – 29 3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *