Silly Season – bekräftat

—Övergången klar mellan Kontra STHLM och Jämtland United—

Endast detaljer återstår innan Ståhl lämnar Kontra för spel i de norra divisionerna, men det kan bli en sista match i det grå stället, -en tårdrypande avskedsföreställning på Skarpnäcksfältet den 25 Augusti.

Ryktena har visat sig vara sanna och klubbarna har kommit överens om en summa som ingen vill nämna, men som enligt obekräftade källor ska trygga Kontra STHLMs framtid ett bra tag framöver.

”-naäe, det e ju tråkigt o lämna nu, det känns som att Kontra är på G den här säsongen, men det kom ett erbjudande man inte tackar nej till. Jag har ju upplevt några av de största ögonblicken i min karriär med Kontra. Jag vill tacka klubben, lagkamraterna, fansen och tränarna, ni har gjort mig till den spelare jag är idag. Jag är fullständigt övertygad om att Pony kommer att fylla ut handskarna och växa in i rollen.” Säger Ståhl till officiella, och avslutar med en svårtolkad passning till sportchefen;

”-Jag hoppas att klubben och fansen vill ha mig tillbaka om det blir tillfälle” vilket officiella inte riktigt vet hur de ska tolka då han just skrivit på ett långtidskontrakt med sin nya klubb, men det får framtiden utvisa.

6 reaktioner på ”Silly Season – bekräftat”

  1. Efter att hört det ryktesvägen får man det nu bekräftat. Känns tungt. En stor målvakt och en skön kis lämnar laget men inte våra hjärtan.

    Vi räknar med att du dyker upp på Kontragalan den 12/11. Boka biljett redan nu.

  2. Från styrelsen vill jag önska Ståhl lycka till i den fortsatta karriären, och tacka för de här underbara åren. Jag vill också meddela alla fans att vi håller våra ögon på transfermarknaden extra öppna. Det här är en av våra största spelaraffärer någonsin, och kan också bli den bästa någonsin – om vi spenderar pengarna på rätt sätt.

    // Ordf.

  3. Roligt för familjen Ståhl, sorgligt för Kontra. Tack för en fin tid Jonas, och jag önskar dig all lycka till i din framtid som surjämte.

  4. Lycka till i Jämtskogarna, Ståhl! Det har varit en fröjd att ha en sån klippa som sista utpost i laget. Jag tackar för din fina vårsäsong i kassen och ska göra mitt bästa för att hålla bakåtmålsnittet på samma låga nivå.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *