Silly Season 2011

Vårsäsongen är över, vilket innebär att transferfönstret står vidöppet och genom det strömmar sommarvinden in och bär med sig doften av vad som sker därute. Det är Silly Season i Korpen igen.

Silly Season är, som vi alla vet, perioden då vem som helst kan häva ur sig vad som helst utan att stå till svars för det. Följden blir att 99% av det som rapporteras är falskt. Men det finns ju också sanningar att hitta där ute. För ett par år sedan rapporterades det t.ex. att Kontra ville plocka hem Jon Molin från Berlin och så blev det ju.

Vad cirkulerar det då för rykten, förhoppningar och farhågor i år? Kontrakuriren har på bara några timmar tagit del av ett och annat obekräftat hörsägen.

Ett rykte gör gällande att Hagge Hartass insatser väckt intresse hos Södra Station och de ska ha erbjudit Kontra ett sexpack folköl för honom.

Kontras gigant, Jonas Ståhl, har sedan länge flaggat för en övergång till Jämtland Junited. ”Ledningen hoppas på det bästa men förbereder sig för det värsta” sa ordf. Bergqvist om detta och det ryktas att Kontra letar efter en etta i omedelbar anslutning till lämplig kvarterspub att husera Karlholmsbruk Allstars talföre målis i vid en potentiell övergång.

Dessutom snappade redaktionen igår upp att coach Pony uttryckt sin vilja att värva hela Bajen Fans anfallsstall bara för att bänka dem när vi möts i höst.

Nu efterlyser vi fler tips. Har du hört något? Posta ditt tips här.

3 reaktioner på ”Silly Season 2011”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *