Tre snabba till Coach Göbb inför matchen mot RAB

En oavgjord och två förluster så här långt, hur går dina tankar?
Resultaten speglar inte helt våra insatser även om jag är stark försvarare av devisen ”mål förtjänar man inte, mål gör man”. Jag är positiv. Nyckeln till framgång i år är självförtroende i form av att hålla i bollen. Det självförtroendet kommer genom glädje tillsammans. Det finns där och vi jobbar helt i rätt riktning. Jag har pratat en del med både Sir Alex Ferguson och min kollega hemifrån Värmland (Svennis) och de är överens om att det självförtroendet kommmer inte över en natt. Jag har tålamod och är fortsatt övertygad om att vi kommer att hålla allt mer boll för varje match och då kommer chanserna. I år har vi även bättre sikte i avsluten så då kommer målen som en effekt av detta.

Vad vill du framförallt se i matchen mot RAB?
Jag vill se det som jag tjatar om/precis nämnt. Vi måste nöta in det. Med ett smile. Det finns inte några genvägar eller quick fix. Om vi inte kommit längre innan EM uppehållet, ja då får frågan ställas igen men nu är det RAB och samma svar som gäller. Ingenting annat. Om vi ska prata detaljer vill jag däremot se ett tätt samarbete mellan försvarspositioner och anfall. Vi får inte glida isär helt enkelt för då blir det svårt att våga hålla boll.

Hur ser du på framtiden, kommer vi få se några sommarvärvningar?
Efter att samarbetet med Notts County gick i stöpet så är jag mycket öppen för sommarvärvningar. Jag sticker i inte under stolen med att truppen är lite tunn och att vi därmed är bräckliga för skador. Det sagt kan jag enbart dementera alla rykten på marknaden. Sorry, jag vet att Kontra Ultras är nyfikna och förväntansfulla men jag kan inte kommentera alla rykten. Men Zlatan ligger närmare Manchester City än Kontra i nuläget. Så mycket kan jag säga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *