Kontradagen 8 juni – fotboll, mat, öl och häng (på konstgräs)

Visst har du längtat efter den där soliga dagen där du och dina vänner tar det lugnt, lirar lite boll, kanske drar igång en grill (eller äter god färdig sallad) och öppnar några öl? Nu är den här, Kontradagen den 8 juni!

Vi samlas på Johannes BP på Roslagsgatan 61, en fin konstgräsplan som Kontra har hyrt i fyra timmar mellan 14-18. Vi har bjudit in Staden att spela mot oss och hänga också efteråt. Vi tänker oss just nu att matchen börjar 14:15 och spelas 2×25 minuter.

Det fina med Kontradagen är att den är grundad i acceptansens och inkluderingens tecken, därför får alla som vill vara med och spela (eller äta, eller dricka) med Kontra denna dag. Så tar därför med din partner, dina barn, en filt och en burk oliver.

För oss som spelar konstgräsfotboll denna dag tänkte vi ta ut en avgift på 50 spänn eftersom planen kostar 1400 att hyra. Kontra tar en del av kostnaden men det känns bra att inte dränera finanserna helt. Vi kommer även sälja merch, drickbart och sånt, så ta med lite cash kompis.

Anmäl dig och dina vänner (och familj) här

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *