Vad betyder Bajen Assholes uteslutning?

Med ett namn som detta undrade man lite stillsamt, när man i våras kollade på serieindelningen, över lagets seriositet. Diskussionen om det farliga i förutfattade meningar bör dock kanske bedrivas på någon annan arena så vi kanske kan nöja oss med att konstatera att det nu är som det är. De har lämnat en walk over för många och är således tyvärr uteslutna. Så frågan som kvarstår är hur detta påverkar oss och övriga lag i vår serie.

I skrivande stund har inte Korpen justerat tabellen men vi kan ändå se att alla kvarvarande lag tappar minst tre poäng. Kungsfiskaren, Unicorn och Dynamit hann möta laget två gånger och de två sistnämnda tappar ytterligare tre poäng medan Kungsfiskaren spelade oavgjort i andra mötet och blir av med ett poäng till. Exakt vad som händer får Korpen sköta. Men jag tänkte att vi skulle ta en lite djupare titt på hur lagens målskillnad påverkas.

 Som vi ser på bilden är de riktigt stora förlorarna Dynamit som tappar hela 13 mål. Tätt därefter är Unicorn på elva måls bortfall. De stora vinnarna är Lokomotiv som bara blir ett mål fattigare. Sedan är det vi med fyra mål upp i rök. Tre av dessa stod Dribbel-Johan för. Surt! Även Klas-Jan (det fjärde målets upphovsman) samt Joel, Face och Nicke (assist) blir av med poäng.

Det enda som återstår är väl att uppmana alla kontraiter som blev av med poäng att ta igen dem i de matcher som återstår. Den interna poängligan blev just lite mer spännande så det är bara att ösa in mål när möjligheterna uppstår.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *