Korpen styr upp sommarlir!

Säga vad man vill om Korpens fotbollsverksamhet, men det senaste året har de styrt upp den rejält! Häromdagen kom den mycket läsvärda tidningen GRUS hem i brevlådan och nu har de sett till att det finns ett sätt att spela fotboll under sommaren. På konstgräs. Helt gratis!

Detta gäller:
Träningsmatchspel på Kärrtorps IP varje lördag under hela sommaren (juni – mitten av aug) med start kl 12.00.

Det är gratis och Korpen har tre elvamannaplaner (konstgräs) att välja på. Motprestationen är att vi ska tala om att vi vill spela så att de vet vet ungefär hur många som kommer. Klart Kontra ska vara representerade varje gång! Så om du vet med dig att du vill lira någorlunda regelbundet, klicka nedan och fyll i:

Klicka på denna länk för att meddela om du dyker upp

 

En reaktion på ”Korpen styr upp sommarlir!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *