Kontra STHLM vs Farsta FF (1-1) efterspel

Med kort varsel kallade Kontra STHLM till extra presskonferens efter premiären mot Farsta FF. anledningen var att Ståhl behövde rensa luften med klubbens fans apropå den strumprullare som ledde till 0-1 i första halvlek. ”-jag tar på mig dagens förlorade poäng, det är en tavla, en boll som jag bara ska ta” säger en förbannad Ståhl i spelargången. Han gör därmed en omvänd Rami, och tar på sig allt ansvar för dagens onödiga baklängesmål.”-jag tycker att vi gör en bra match, och förtjänade tre poäng med de chanser vi skapade, framförallt i andra halvlek, så det är klart att det känns surt. jag vill ändå lyfta fram den karaktär som hela laget visar genom att komma igen och kvittera för att sedan fortsätta och pressa på för vinst”Ståhl hälsar att individuell extraträning är planerad innan  nästa match, och hoppas på förnyat förtroende mellan stolparna. Läs matchrapport här 

En reaktion på ”Kontra STHLM vs Farsta FF (1-1) efterspel”

  1. Till tröst för Ståhl: Visst är det en tavla. Jag gjorde flera. Vi (bla jag själv)borde ha stänkt in ett par till.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *