Uddlöst Kontra fick oavgjort

Kontra Sthlm – Farsta FF 1-1

0-1

1-1 Ghassan

Kontra STHLM – Farsta FF

Det var äntligen dags för årets först match och förväntningarna var höga, med tanke på Kontras fina försäsong. Planen såg otroligt fin ut trots att det bara är tidig vår. Matchen blåstes igång. Direkt tog Kontra tag I taktpinnen och linjerna från försäsongen såg ut att finnas kvar. Lugnt och metodiskt försökte Kontra rulla boll och Farsta fick mest jaga. Med nyförvärvet Luca Toni och Face som speldirigenter på mitten förde Konta spelet, utan att dock komma till de där riktigt farliga chanserna. Helt plötsligt står det dock 0-1! Det är en icke chans som resulterar i ett snöpligt baklängesmål. En farstaspelare snappar upp ett mindre bra uppspel från kontras backlinje. Backlinjen är dock bra samlade och farstaspelaren får i väg en strumprullar. Sthål fastnar dock med dobbarna i grustet och bollen smiter in mella benen. Kontra se chockat ut. -En boll som jag bara ska ta säger en förbannad Ståhl i pelargången efter matchen. Vi förtjänade tre poäng idag.Och visst var det så. När chocken har lagt sig börjar Kontra rulla boll igen. Flera farliga lägen och ett dussin avslut resulterar dock inte I något mål. Kontra håller dock upp det positiva snacket och fortsätter rulla boll i andra. Kontra fortsätter på den inslagna linjen och rullar boll och kommer till fina lägen. Bröderna Andersson kommer i ett fint samarbete på ögerkanten och Luca får läge mitt framförmål men rollen rullar utanför. – Jag ska sätta den, det är inget att snacka om. Jag borde f..n ha satt ett par mål idag, säger en besviken Luca efter matchen.Men kvitteringen kommer. Det är Gazzza som är framme och visar att den sista träningsmatchen inte var en slup, Gazzza är i form. Han får mid sig en boll centralt och med det patenderade Gazza steget tar han sig in I straffområdet och kan slå in bollen. Målvakten i Farsta som annars gör en fantommatch är för en gångs skulle lite fel ute. Kontra är dock inte nöjda och fortsätter ösa på och visst skapas lägen. Flera fina lägen rullas upp men prämiernerver och grusovana förhindra Kontra från att ta full pott.

– Jag är nöjd med spelet, inte resultatet säger Mister. Med tanke på vad vi skapar idag ska vi vinna med ett par bollar, så vistt finns det en del att jobba på. Men vi förlorade premiären förra året, nu tog vi en pinne. Men självklart är vi inte nöjda och det ska Happy Fellows få känna av på onsdag, avslutar Mister.

 

Matchrapport av Hugo Scherman

3 reaktioner på ”Uddlöst Kontra fick oavgjort”

  1. bra spelat igår. jag vill dela ut extra ryggdunk till palle och face om jag tyckte var vassast igår och visade vilja när vi andra blev för bekväma.

  2. Min extra ryggdunk går till Pop som direkt efter matchen såg till att fokusera på det positiva som skedde istället för att låta oss förgås i bitterhet över missade poäng.

  3. KontraSthlm kommer tillbaka. Happy Fellows kommer att få se.
    Då tar vi fram mer av det positiva och ännu mera glöd.

    Forza Kontra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *