”Alla kan göra en dålig match!”

Efter dagens (läs gårdagen) match mot Samba CF var humöret lågt och det ryktades om dålig stämning i Kontra. Ett spel som inte fungerade och en tränare som inte var på plats fick ryktena att gå. Spelare skulle ha hotat om att lämna och Mister har fått erbjudande från utlandet.

Kontra Sthlm.se fick sent igår tag på Mister himself:

– Jag har sett matchen på video och jag tar på mig den här förlusten. Alla kan göra en dålig match. Jag fick förhinder och kunde inte vara med, det är där emot inte acceptabelt, inte innan lägret. Hade denna match kommit efter vårt träningsläger är jag säker på att killarna klarat av det på egen hand. Jag vill be både spelare och fans som ursäkt.

Då Mister tydligen har haft lite problem utanför fotbollen är hans medverkan på söndagens träning också inte helt spikad.

– Jag ska göra allt jag kan för att medverka på söndag, men jag kan inte lova något. Jag kan dock garantera att jag kommer till nästa match. Dagens händelse ska inte upprepas jag lovar. Jag kan också säga att ryktena om att jag eller några spelare ska försvinna är tagna ur luften. Jag har min trupp och den kommer inte ändras. Vi har inga utgående kontrakt och ingen i klubben är till salu, så nu kan ni sluta spekulera i det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *