Klassikermöte på söndag

Efter onsdagskvällens genomklappning har Kontra beslutat att ta tjuren vid hornen och sätta Spelsystemet tillbaka på dagordningen. Man har därför gått med på att möta division 6-laget Spöket i en träningsmatch av klassiska mått. På Eriksdalsskolans BP klockan 19:00 på söndag möts de två i vad som förväntas bli en kraftmätare av rang. Senast lagen möttes blev Kontra utspelade av ett bolltrollande Spöket, men gången dessförinnan desarmerade Kontra det högfärdiga spöket och vann en uddamålsvinst.

Kontra STHLM har beslutat att låta video-brassen Fabio Santos vara med i truppen på träningsmatchen, vilket förhoppningsvis ger den extra kick som laget behöver för att bevisa att Spöken inte finns.

Man anmäler sig till träningsmatchen här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *