Inför 128 Underdogz

På onsdag är det dags för revansch! Kontra som totalt klappade igenom mot Samba CF är laddade till tänderna. Laget såg bra ut i träningsmatchen mot Spöket och förhoppning kan vi ta med det stundtals fina spelet. Underdogz ligger klart sist i serien och verkar vara 9:ans strykgäng och vi vet ju alla vad det betyder, om Kontra inte går in med hundraprocentig attityd så torskar vi.

På träningsmatchen mot spöket testade Kontra DVD-brassen Fabio. Fabio visade framfötterna och noterades för 3 mål, bla en mycket fin nick på hörna. Vi får se om det räcker till ett kontrakt när transferfönstret öppnar. Bagge åkte i slutet på en lårkaka och hans medverkan på onsdag är mycket tveksamt.

Röster från laget:

I senaste matchen fick vi oss en lektion i fotboll. Nu på onsdag ligger ansvaret på oss att lära motståndarna hur man spelar. Det blir tillbaks till skolbänken för Underdogz.

– kaj

Jag är sjukt taggad. Vi visade klass och vilja mot Spöket i söndags och jag hoppas vi kan ta med det till den här matchen. Vi får inte svika fansen igen.

– Ståhl

Har en bra känsla inför den här matchen. Det kan inte bli sämre än förra matchen i alla fall… Mycket hänger ju på att Ståhl kan ge fan i att kasta in bollar i eget mål och att våra forwards förvaltar alla chanser som vi andra jobbar fram åt dom.

-Face

3 reaktioner på ”Inför 128 Underdogz”

  1. face din råtta, se bara till o rikta dina kråksparkar framåt o på plan så går det nog bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *