Magna Carta tvålar till Kontra

Tummen upp, tummen ner, tummen vågrätt.
Tummen upp, tummen ner, tummen vågrätt.

Kontra STHLM – Magna Carta 1-4
1-1 Nicke (The Wall!)

Jag har inte orkat/hunnit göra en matchrapport förrän nu så du får ursäkta om detaljerna är lite bristfälliga.

Vi spelade ganska bra och lyckades bl.a. i slutet av första halvlek kvittera i och med årets kanske snyggaste mål när Nicke nickade in en hög djupledsboll slagen av ingen mindre än vår målvakt Danne. Sjukt snyggt och mentalt viktigt!

Magna Carta var också ganska bra (och även extremt gnälliga. Om du kan ge så kan du ta, du högljudda och grönvita back).

Vi höll ut bra tills det blev 1-2. Då kämpade vi hårt för att kvittera, vilket lämnade oss öppna för mål i backen. Och det blev det. På straff och på spel. Attans! (Det hela blir ju bara ännu nesligare när man inser att Magna Carta inte ens är ett fotbollslag.)

Allt att vinna, allt att förlora
Allt att vinna, allt att förlora

Nu återstår en match. Bolltrollarna är motståndare och en vinst är ett måste för att inte tappa mark. Vi jagas av Kuben som möter Party Hard. Ganska trolig vinst för Kuben, alltså. Om vi däremot revanscherar oss mot Bolltrollarna så kniper vi femteplatsen. Hashtagen uppdateras därmed till #treavtre. Nu avslutar vi den här säsongen med stil!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *